Με Κουρμπέλη στο ντέρμπι με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός (pic)

Gazzetta team
Με Κουρμπέλη στο ντέρμπι με ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός (pic)

bet365

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην αποστολή θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού η Super League ανοίγει και πάλι αυλαία με τα πλέι οφ και πλέι άουτ. Ο Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή. Αξιοσημείωτος ο αποκλεισμός του Μπεκ, ενώ νοκ άουτ είχαν ήδη τεθεί από τις προηγούμενες ημέρες οι Περέα και Πούγγουρας.

Συνολικά ο Γιώργος Δώνης θα έχει μαζί του τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Νούνες, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Ναγκί, Ανουάρ, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα