Δέλλας: «Έχει προδιαγραφές ο Βαγιαννίδης, σύγχρονος μπακ ο Τσιμίκας»

Gazzetta team
Δέλλας: «Έχει προδιαγραφές ο Βαγιαννίδης, σύγχρονος μπακ ο Τσιμίκας»

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην Ιταλία με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Γιώργο Βαγιαννίδη όσο και για τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Βαγιαννίδης, όπως είναι γνωστό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, ενώ για τον Τσιμίκα έχει ενδιαφερθεί κυρίως η Νάπολι από την Ιταλία.

Ο Τραϊανός Δέλλας παραχώρησε συνέντευξη στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Musica Television όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε και για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος εδώ και χρόνια κάνει καριέρα στα ιταλικά γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

Για τον Μανωλά: «Τον ξέρω πολύ καλά, ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή. Από μικρή ηλικία έδειχνε ότι έχει ηγετικά προσόντα. Η σεζόν του είχε σκαμπανεβάσματα με τη Νάπολι και είναι δύσκολο να τον αξιολογήσω. Έχει τον χαρακτήρα και την ψυχοσύνθεση να ηγηθεί της ομάδας, την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερος, θα ξέρει το περιβάλλον και θα δεθεί με την πόλη».

Για τον Βαγιαννίδη: «Έχει τις προδιαγραφές να γίνει καλός παίκτης, είναι νέος και αν δουλέψει εδώ στην Ιταλία, θα ωριμάσει γρήγορα».

Για τον Τσιμίκα: «Διαθέτει τα χαρακτηριστικά για να κάνει καριέρα. Θα έλεγα ότι του ταιριάζει καλύτερα το ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ γρήγορος, του αρέσει να επιτίθεται και έχει τα προσόντα για να είναι ένας σύγχρονος full back».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα