Το συγκλονιστικό video του ΠΑΟΚ κατά του ρατσισμού (vid)

Το συγκλονιστικό video του ΠΑΟΚ κατά του ρατσισμού (vid)

Το συγκλονιστικό video του ΠΑΟΚ κατά του ρατσισμού (vid)

bet365

Οι Τσούμπα Άκπομ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Χοσέ Κρέσπο και Δημήτρης Πέλκας πρωταγωνιστούν στο video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του ρατσισμού.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έστειλε ακόμη ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Μέσω των social media το μήνυμα γίνεται ακόμη πιο δυνατό και ηχηρό, με τους Τσούμπα Άκπομ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Χοσέ Κρέσπο και Δημήτρη Πέλκα να συμμετέχουν στο εντυπωσιακό video που ετοίμασαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

«Είμαστε μαύροι, είμαστε άσπροι, είμαστε ενωμένοι. Λέμε όχι στον ρατσισμό. Είναι ώρα να σηκώσουμε ανάστημα, όλοι μαζί σαν ένα», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

We are black. We are white. We are united. We say NO TO RACISM #PAOK #blacklivesmatter #MoreThanFootball

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα