Super League: Επιστρέφει και το Fantasy

Gazzetta team
Super League: Επιστρέφει και το Fantasy

bet365

Η Super League επιστρέφει με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ αυτό το Σαββατοκύριακο και μαζί έρχεται και πάλι το Fantasy.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«To ποδόσφαιρο ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ και μαζί του ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και το #slgrfantasy!

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League, που στην πρώτη του σεζόν ξεπέρασε τους 41.000 εγγεγραμμένους «προπονητές», ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ...Χ4 για τα Play Off και Play Out της Super League.

#slgrfantasy…X4

Κάθε «προπονητής», κατά τη διάρκεια των Play Off και Play Out της Super League, θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει έως τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ίδια ομάδα, να «παγώσει» έως τέσσερα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και θα μπορεί να πραγματοποιήσει έως τέσσερις Live αλλαγές.

Τα δώρα

Ο νικητής της κάθε αγωνιστικής στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League θα κερδίζει μία δωροεπιταγή προσφορά της INTERSPORT, μια μπάλα του Πρωταθλήματος Super League 2019-20 και ένα Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική".

Ο 2ος στη σχετική κατάταξη, θα κερδίζει μια δωροεπιταγή προσφορά της INTERSPORT και ένα Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" ενώ ο 3ος θα κερδίζει ένα Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική"

Κατέβασε και εσύ το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League, φτιάξε τη δική σου ομάδα και διεκδίκησε δώρα κάθε αγωνιστική!

Web: https://bit.ly/2NnM7Ms

Play Store: https://bit.ly/2PbwRVs

App Store: https://apple.co/37dBzHp»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα