Παναθηναϊκός: «Μύλος» στο Κορωπί με τη μείωση, συνεχίζονται οι συζητήσεις!

Παναθηναϊκός: «Μύλος» στο Κορωπί με τη μείωση, συνεχίζονται οι συζητήσεις!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Μύλος» στο Κορωπί με τη μείωση, συνεχίζονται οι συζητήσεις!

bet365

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν αποδέχθηκε την πρόταση των παικτών για μείωση 5%, οι ποδοσφαιριστές δεν δέχθηκαν την αντιπρόταση του Τσάβι Ρόκα και οι συζητήσεις συνεχίζονται!

Το βράδυ της Πέμπτης διαβάσατε το πώς ακριβώς είχαν τα πράγματα με την συζήτηση του Τσάβι Ρόκα και των παικτών για την προτεινόμενη από τους ποδοσφαιριστές μείωση στην τελευταία δόση της χρονιάς που άγγιζε το 5% των ετήσιων αποδοχών, όσων αμείβονται με 60.000 ευρώ και πάνω! Συμφωνία δεν υπήρχε παρά τα σενάρια, η πρόταση των παικτών για την μείωση του 5% δεν έγινε αποδεκτή τελικά από την διοίκηση της ΠΑΕ, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις και το θέμα οδηγείται προς... αδιέξοδο. Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Ρόκα έκανε εκ μέρους της διοίκησης νέα αντιπρόταση, όμως, οι «πράσινοι» είπαν και πάλι «όχι» και επιμένουν στο 5% ή «τίποτα» !

Από εδώ και πέρα, υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο ένας να γίνει συζήτηση με κάθε παίκτη ξεχωριστά και ο δεύτερος με απόφαση Αλαφούζου να κλείσει το θέμα και να πει «ναι» το κλαμπ στην πρόταση των παικτών για μείωση στο 5%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα