Διαιτητές: «Καθαρές» όλες οι εξετάσεις για τον κορονοϊο και e-mail για αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου

Διαιτητές: «Καθαρές» όλες οι εξετάσεις για τον κορονοϊο και e-mail για αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου

bet365

Τα τεστ που έκαναν οι διαιτητές και οι βοηθοί της Λίγκας για κορονοϊό δεν ανέδειξαν κανένα κρούσμα ενώ οι ρέφερι ενημερώθηκαν με e-mail την Παρασκευή για την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας στα ματς.

Ένας αριθμός 76 ατόμων (διαιτητές και βοηθοί) έκαναν τεστ για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω των αποτελεσμάτων δεν υπάρχει κανένα κρούσμα διαιτητή ή βοηθού ή κάποιο πρόβλημα.

Εκτός αυτού όμως προς τους ρέφερι έγιναν ξανά αυστηρές συστάσεις για την τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας. Τους εστάλη και e-mail την Παρασκευή για τον λόγο αυτόν και για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα πριν την έναρξη, με την έναρξη, στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα