Ολυμπιακός: Σκληρή επιστολή στην ΕΠΟ με θέμα τις ημερομηνίες για τη λήξη της σεζόν

Ολυμπιακός: Σκληρή επιστολή στην ΕΠΟ με θέμα τις ημερομηνίες για τη λήξη της σεζόν

Ολυμπιακός: Σκληρή επιστολή στην ΕΠΟ με θέμα τις ημερομηνίες για τη λήξη της σεζόν

bet365

Ο Ολυμπιακός έστειλε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ επιστολή σε έντονο ύφος σχετικά με τις ημερομηνίες για το κλείσιμο της χρονιάς θέτοντας την Ομοσπονδία προ των ευθυνών της.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην κλείσει η περιόδος προτού τελειώσει και τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και τις εν γένει υποχρεώσεις του γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει πρόβλημα και με τους παίκτες του των οποίων λήγουν τα συμβόλαια (όπως των Ομάρ, Γκασπάρ ή και Αβραάμ με Τοροσίδη). Το ζήτησε αυτό εγγράφως και με επιστολή σε έντονο και αρκετά σκληρό ύφος (καθώς στα αυτιά των ανθρώπων των Πειραιωτών είχαν φτάσει πληροφορίες για ολοκλήρωση της σεζόν στις 31 Ιουλίου). Καταγγέλουν δόλο και σκοπιμότητα και αναφέρουν από τον Ολυμπιακό ότι θα κινηθούν ανάλογα εάν διαπιστώσουν ότι πλήττονται τα συμφέροντά τους.

Από την ΕΠΟ η αντίδραση ήταν πως δεν υπήρχε ή δεν υπάρχει περίπτωση να μην βοηθηθεί μία ελληνική ομάδα. Οι τόνοι ανέβηκαν πάνω σε αυτήν την συζήτηση αλλά βέβαια εκτός των άλλων σε αυτές τις περιστάσεις έχει βασικό λόγο και η UEFA. Σε σχέση πάντως με το μπαράζ μεταξύ των ομάδων της SL1 και SL2 τονίστηκε να δοθεί παράταση έως τις 2 Αυγούστου, ωστόσο και εδώ θα ζητηθεί το ΟΚ της UEFA. Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε αναφέρει πάντως πως τα εγχώρια πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν έως τις 2 Αυγούστου. Να τονίσουμε ξανά πως το Γουλβς - Ολυμπιακός είναι να γίνει από τις 12 Αυγούστου και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα