Βιεϊρίνια: «Ανυπομονούμε για την Κυριακή, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας» (vid)

Βιεϊρίνια: «Ανυπομονούμε για την Κυριακή, συγκεντρωμένοι στο στόχο μας» (vid)

bet365

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» μίλησε στην κάμερα του PAOK TV με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική των playoffs.

«Η πρεμιέρα των Play Offs, η μάχη με τον Ολυμπιακό για την κορυφή, η επιστροφή στη δράση, τα σημεία που θα κρίνουν το ντέρμπι, ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας και η ανυπομονησία για την επιστροφή στο γήπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο θέμα με τις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, ενόψει της 1ης αγωνιστικής των playoffs.

«Δεν μου λείπει η καραντίνα, δεν μου λείπει ο ιός, είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε για να κάνουμε αυτό αγαπάμε, να παίξουμε μπάλα, γι’ αυτό ανυπομονούμε για το παιχνίδι της Κυριακής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος «κάπτεν».

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα