Ιγκλέσιας: «Από μικρή ηλικία έμαθα να έχω μνήμη και να είμαι ευγνώμων»

Ιγκλέσιας: «Από μικρή ηλικία έμαθα να έχω μνήμη και να είμαι ευγνώμων»

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, που βγήκε από το χειρουργείο λόγω επέμβασης στην κοιλιακή χώρα έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης, είναι ο μεγάλος άτυχος της ομάδας. Λίγο πριν την πρεμιέρα των play out έπρεπε να υποβληθεί σε μια επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν (ακόμη δεν είναι ακριβές το διάστημα που θα λείψει).

Ο Αργεντινός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου, τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και το διοικητικό του συμβούλιο, τους ιδιοκτήτες, κ. Καϋμενάκη και κ. Μπάκο, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο, τους οπαδούς της ομάδας μας και τους δημοσιογράφους για τη συνεχή υποστήριξή τους.

Θα ήθελα να ακουστεί επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, η οποία ήταν δίπλα μου και σε αυτήν την κατάσταση και με στήριξε με όλη της την ψυχή.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που έμαθα στη ζωή από πολύ μικρή ηλικία, είναι να έχω μνήμη και να είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα