Πολωνοί και Παναθηναϊκός διαψεύδουν για Μπάσα

Πολωνοί και Παναθηναϊκός διαψεύδουν για Μπάσα

Νίκος Αθανασίου
Πολωνοί και Παναθηναϊκός διαψεύδουν για Μπάσα

bet365

Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπάσα έχει προταθεί στο «τριφύλλι» αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον, επικαλούμενο πηγές από την πλευρά του παίκτη και του Παναθηναϊκού. Τι ισχυρίζονται στο «πράσινο στρατόπεδο».

Το τελευταίο δεκαήμερο ο Αλβανός μέσος της Βίσλα Κρακοβίας, Βουλνέτ Μπάσα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα την Τετάρτη κυκλοφόρησε το σενάριο της οριστικής συμφωνίας και της άφιξης του δυναμικού μέσου τον επόμενο μήνα στην Αθήνα για τις υπογραφές. Σύμφωνα με λεπτομερέστατο ρεπορτάζ της πολωνικής ιστοσελίδας sports.se, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, ο Μπάσα προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η απάντηση ήταν «δεν έχουμε ιδέα για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, οπότε δεν μπορούμε να το συζητήσουμε». Παράλληλα, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και η πρόθεση της Βίσλα να μην τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερο. Επίσης, στο φινάλε του ρεπορτάζ γίνεται λόγος για επικοινωνία με άνθρωπο των «πρασίνων», ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά το ενδιαφέρον για τον 30χρονο Αλβανό ποδοσφαιριστή.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ των Πολωνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr στον Παναθηναϊκό απορούσαν με το συγκεκριμένο σενάριο και ξεκαθάριζαν αυτό ακριβώς που αναφέρουν και στην Πολωνία. Ο Μπάσα προτάθηκε αλλά δεν βρίσκεται στην λίστα για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα