ΠΑΟΚ: O Πέλκας ψήφισε το γκολ του Κλάους και όχι το δικό του! (pic-vid)

ΠΑΟΚ: O Πέλκας ψήφισε το γκολ του Κλάους και όχι το δικό του! (pic-vid)

ΠΑΟΚ: O Πέλκας ψήφισε το γκολ του Κλάους και όχι το δικό του! (pic-vid)

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζει την ψηφοφορία, μέσω του Instagram, για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ της τελευταίας δεκαετίας. Εκεί, ο Δημήτρης Πέλκας βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Οι σημερινοί «μονομάχοι» στη ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ της δεκαετίας είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης (για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Άρη στο 4-1 του 2012) και ο Δημήτρης Πέλκας (για το γκολ που σημείωσε στο 4-0 επί του Παναθηναϊκού το 2017), με τον πρώην επιθετικό του «Δικεφάλου» να έχει πάρει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα και μάλλον οδεύει… προς τη νίκη!

Μια νίκη που θα έρθει και με τις ευλογίες του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος στην σχετική ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έγραψε: «Εννοείται πως ψηφίζουμε Στέφανο Αθανασιάδη. Στον πάγκο ήμουν και τρελάθηκα στο γκολ»!

Ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» απάντησε και έβαλε στο «παιχνίδι» τον Μάρκο Βελλίδη ο οποίος είχε δεχτεί το γκολ ως τερματοφύλακας του Άρη, ενώ μερικά χρόνια αργότερα βρέθηκε κι εκείνος στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα