«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει»! (vid)

«Το ποδόσφαιρο επιστρέφει, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει»! (vid)

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από τα social media της ομάδας, βάζει τους φίλους του ΠΑΟΚ σε ρυθμούς playoffs και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό,

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το ποδόσφαιρο επιστρέφει, με την πρεμιέρα των playoffs να είναι «καυτή», μ’ ένα μεγάλο ντέρμπι στην άδεια, όμως, Τούμπα.

Η τελευταία φορά που ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πάτησαν στο γήπεδο ήταν ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να επιλέγει πλάνα από την απίστευτη ανατροπή που πέτυχαν τον περασμένο Μάρτιο οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα.

Η Τούμπα θα είναι δίχως κόσμο, όμως το μεγάλο ντέρμπι θα μεταδοθεί μέσα από το επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου», το PAOK TV, που ετοίμασε το παρακάτω εντυπωσιακό promo:

Football is back. We are back. We #NEVERGIVEUP! #PAOKOLY #slgr #PAOKTV #ChangeTheRules

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα