Μουνάφο: «Ας βάλουμε πολλά γκολ και ας μην πανηγυρίσουμε...»

Gazzetta team
Μουνάφο: «Ας βάλουμε πολλά γκολ και ας μην πανηγυρίσουμε...»

bet365

Ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στα νέα ποδοσφαιρικά δεδομένα την εποχή του κορονοϊού
Ανυπόμονος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έδειξε ο Χουάν Μουνάφο, μέσω των όσων είπε στο Arcadia 93.8.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Χουάν καλησπέρα, τι κάνεις και πως νιώθεις που επέστρεψε η ομάδα στις προπονήσεις;
“Καλησπέρα και σε σας, περάσαμε μία δύσκολη περίοδο όπως όλος ο κόσμος και πλέον είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές μακριά από το γήπεδο είναι όπως τα μικρά παιδιά όταν δεν μπορώ να παίξω με τα παιχνίδια τους.”
Την περίοδο της καραντίνας την πέρασες την Τρίπολη;
“Ναι, ήμουν εδώ με την οικογένειά μου όπως και τα περισσότερα παιδιά που δεν είναι Έλληνες καθώς δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Οι πρώτες εβδομάδες μέσα στο σπίτι ήταν δύσκολες αλλά στη συνέχεια λόγω του γεγονότος πως στην Ελλάδα και στην Τρίπολη τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, μπορούσαμε να βγαίνουμε λίγες βόλτες στα πάρκα και στα δάση της πόλης.”
Έχετε επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό προπονήσεις αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο πλέον θα είναι διαφορετικά, για παράδειγμα θα απαγορεύονται οι αγκαλιές ένα πανηγυρισμό. Μίλησε μας γι’ αυτό.
“Πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες γιατί δυστυχώς δε γίνεται διαφορετικά αυτή τη στιγμή. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι καλά και μας έχει φύγει λίγο φόβος παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθούμε τις οδηγίες που υπάρχουν για το ποδόσφαιρο σήμερα. Μακάρι να βάλουμε πολλά γκολ και ας μην μπορούμε να πανηγυρίσουμε.”
Ο Αστέρας την Κυριακή ταξιδεύει στη Λάρισα εκεί που έδωσα το τελευταίο του παιχνίδι πριν την διακοπή. Είχατε χάσει με 3-0, θέλετε να πάρετε μία εκδίκηση;
“Σαφώς και θέλουμε. Ένα από τα καλά του ποδοσφαίρου είναι η ευκαιρία που σου δίνει να πάρεις ρεβάνς. Δεν είχαμε χάσει σε κανένα παιχνίδι με τόσα τέρματα και το δεχτήκαμε κόντρα στη Λάρισα. Η ήττα αυτή αποτελεί για μας ακόμη ένα κίνητρο.”
Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον σίγουρο πως δεν θα βγει στην Ευρώπη, εάν δεν καταφέρει να πάρει άδεια ακόμη μία ομάδα την θέση της θα πάρει η έβδομη ομάδα, είναι αυτό το πιο ισχυρό σας κίνητρο
“Σίγουρα εάν υπάρχουν πιθανότητες θα τις κυνηγήσουμε. Το πρώτο κίνητρο στα play out είναι να μην πέσεις αλλά ευτυχώς έχουμε μια μεγάλη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις και αυτό δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις παίκτες και να έχεις λιγότερο άγχος.”
Συμφωνείς με την διεξαγωγή των play off και των play out;
“Είναι λίγο περίεργα. Προτιμώ το πρωτάθλημα να έχει περισσότερους αγώνες και να τελειώνει στην κανονική διάρκεια. Σχετικά με τα πλέι οφ θεωρώ πως ολυμπιακός έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο.”
Παίζεις πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και συνήθως τέτοια εποχή είσαι σε διακοπές. Ενώ τώρα έχεις κάνει μία μίνι προετοιμασία, συνεχίζονται οι αγώνες οι οποίοι θα τελειώσουν μέσα Ιουλίου, λίγες μέρες ξεκούραση και μετά πάλι επιστροφή στα γήπεδα .Πώς θα ανταποκριθεί το κορμί ενός ποδοσφαιριστή;
“Πράγματι είναι μία περίεργη κατάσταση, δεν ξέρουμε ακόμα πως θα προγραμματιστούν οι διακοπές μας, η προετοιμασία της νέας σεζόν και η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά τα οποία θα τα μάθω στο δρόμο. Για τους ποδοσφαιριστές θα ήταν καλό να μείνουν όσο περισσότερο γίνεται με την Οικογένεια τους και μετά με όρεξη να αρχίσουν τη νέα σεζόν.”
Κλείνοντας θα θέλαμε να στείλεις μέσα από την εκπομπή μας ένα μήνυμα στον πολύ καλό σου φίλο Ματίας Ιγκλέσιας.
“Εγώ με τον Ματίας όπως ξέρετε είμαστε πάρα πολλοί φίλοι και ξέρει ότι είμαι δίπλα του. Είναι κρίμα που συνέβη αυτό τώρα γιατί ήταν έτοιμος για τα παιχνίδια, το σημαντικό είναι ότι είναι καλά υγεία του, είναι μαζί με την οικογένειά του και είμαστε όλοι δίπλα του και τον περιμένουμε πίσω στο γήπεδο.”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα