Κούγιας: «Θα μείνω μέχρι τέλους για την προεδρία της Super League»

Κούγιας: «Θα μείνω μέχρι τέλους για την προεδρία της Super League»

Gazzetta team
Κούγιας: «Θα μείνω μέχρι τέλους για την προεδρία της Super League»

bet365

Ο Αλέξη Κούγιας μίλησε για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Super League τονίζοντας πως θα μείνει μέχρι τέλους με σκοπό να εκλεχθεί.

Υποψήφιος για πρόεδρος της Super League θα είναι ο Αλέξης Κούγιας, κάτι το οποίο παραδέχτηκε πως θα ισχύσει μέχρι τέλους μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM.

Ένα μέρος απ' όσα είπε για την υποψηφιότητα αυτή:

«Απόλυτα φαβορί το παίζω. Έχω τις δικές μου αξίες και γνωρίζω τι μπορώ να κάνω. Αυτό το γνωρίζουν και οι συνάδελφοί μου, που το βλέπουν στο Δ.Σ. και μαθαίνουν από μένα. Η επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι διακοσμητική και θα γίνει ότι έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση με την UEFA.

Μου έκανε την τιμή η UEFA και με ιδιωτική πτήση πήγα στην έδρα της UEFA. Μου εξήγησαν το πλάνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μου μίλησαν για πρόσωπα και καταστάσεις. Θα μείνω μέχρι τέλους στην υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα