Κατσαρός: «Ο Αρκούδης είχε πει πριν την απόφαση ότι θα ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Β’ Εθνική»

Gazzetta team
Κατσαρός: «Ο Αρκούδης είχε πει πριν την απόφαση ότι θα ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Β’ Εθνική»

bet365

Τι υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ο Παραολυμπιονικής, νομικός και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Κατσαρός, για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας, αλλά και το μπλόκο της FIFA στον Άρη.

Ο Ανδρέας Κατσαρός, Παραολυμπιονικής που έχει κατακτήσει ένα αργυρό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο (Αγωνιστική κατηγορία: S1) στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο το 2008 και μια 4η θέση στο ίδιο αγώνισμα στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012, υποστήριξε πως το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, είχε υποστηρίξει μπροστά σε 150 άτομα και πολύ πριν την έκδοση της απόφασης, πως θα ρίξει τον ΠΑΟΚ στη Β΄ Εθνική.

Πιο αναλυτικά είπε στον Focus FM:

«Στο ζήτημα του ΠΑΟΚ υπάρχει ένα σοβαρό θέμα και αφορά την Επιτροπή αυτή που έβγαλε την πρώτη απόφαση. Μας είχαν καλέσει ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης σε ένα σημείο συγκέντρωσης του αθλητικού τμήματος και επωνύμως το λέω ότι ένα μέλος αυτής της ΕΕΑ, εννοώ τον κ. Αρκούδη είχε πει μπροστά σε 150 άτομα που ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β’ Εθνική».

Όποιος θέλει ας με αμφισβητήσει, το είπε ο κ. Αρκούδης πριν την εκδίκαση της ΕΕΑ στα ΤΕΦΑΑ Δάφνης. Βγαίνω και το λέω δημόσια, γιατί αυτή η επιτροπή έβγαλε μια απόφαση που άλλαξε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και στην συνέχεια τα δικαστήρια στην Ελλάδα δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του αναφέρθηκε και στον Άρη, επισημαίνοντας: «Το CAS είναι τελείως διαφορετικό δικαστήριο από αυτά που γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Είναι ένας δικαστής, ουσιαστικά είναι τρεις δικηγόροι εκ των οποίων ο ένας προεδρεύει και δίνουν το παρών οι δυο συνήγοροι που των δυο πλευρών.

Σε ότι αφορά το θέμα του Άρη, το CAS θα πρέπει να σεβαστεί την ελληνική νομοθεσία που είναι ακριβώς ίδια με την ευρωπαϊκή. Ουσιαστικά ο Άρης έχει κάνει αποποίηση των παλαιών χρεών, οπότε είναι τελείως άδικη η απόφαση που τον έχουν ως «κληρονόμο» των παλαιών χρεών μιας άλλης ΠΑΕ, ενός άλλου ΑΦΜ. Θεωρώ ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Άρης, αδίκως ταλαιπωρείται νομικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα