Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ το πεπρωμένο μου, η κόντρα μου με τον Κριστιάνο»

Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ το πεπρωμένο μου, η κόντρα μου με τον Κριστιάνο»

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ μίλησε για μερικές πολύ έντονες στιγμές της καριέρας του, το ντεμπούτο του με τη Σεβίλλη, το μαρκάρισμα του Κριστιάνο Ρονάλτο και την επιλογή να έρθει στην Ελλάδα το 2016.

Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η καριέρα του Χοσέ Αγχελ Κρέσπο περιέχει πολλές έντονες στιγμές. Διαφορετικές. Όπως το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σεβίλλης, σ’ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στη Μπόλτον, ενώ το προηγούμενο διάστημα αγωνιζόταν στην άσημη Lora CF. Εφτασε να χριστεί πρωταθλητής Ευρώπης με την U19 της Ισπανίας.

«Όταν μετά από τρία χρόνια στη Λόρα κάνεις ντεμπούτο στο UEFA, δεν έχεις το χρόνο να αφομοιωθείς. Τώρα που το σκέφτομαι, μου φαίνεται τρελό» είπε ο Ισπανός αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε, μέσω του Instagram, στην ιστοσελίδα «Palabradecantera».

Στη Σεβίλλη αγωνίστηκε για πολλά ματς φορώντας μια προστατευτική μάσκα, μετά από μια αγκωνιά που είχε δεχτεί στο πρόσωπο από τον Ντιαρά. «Πολλοί φίλοι της Σεβίλλης, με βλέπουν στο δρόμο και δε με γνωρίζουν. Αν βάλω όμως τη μάσκα, σίγουρα όλοι ξέρουν ποιος είμαι», τόνισε και στάθηκε σ’ ένα παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστής της Κόρδοβα.

Επιστρέφοντας στην Ισπανία, μετά το πέρασμα από την Ιταλία (Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα) ο Κρέσπο εντάχθηκε στην Κόρδοβα που ήταν σχετικά κοντά στην πόλη του. Το ματς εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2015 και η αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το πιο χαρακτηριστικό γεγονός της παρουσίας του.

«Εκείνη τη μέρα, είχα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Πριν την αποβολή, μου είχε δώσει αγκωνιές αρκετές φορές. Ο πρόεδρος με κάλεσε και μου είπε ότι δε θα μπορούσε να κριτικάρει τη Ρεάλ, επειδή ήμασταν φιλικοί σύλλογοι. Από τη μία πλευρά μου, με κάλεσε για να μου να κλείσω το κινητό μου τηλέφωνο, να μπω στο σπίτι μου και να μην έχω κάποια επαφή, αλλά από την άλλη, έλεγε στον Τύπο ότι μπορούσα να τους βοηθήσω εγώ! Εγώ ήθελα να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του συλλόγου, αλλά αυτός πίστευε ότι ήταν κάτι πολύ σκληρό»

Τέλος αναφέρθηκε στην επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε φτάσει και πάλι κοντά στη μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

«Πιστεύω πολύ στο πεπρωμένο και στα σημάδια. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση, μετά το ενδιαφέρον που μου είχαν δείξει από την προηγούμενη χρονιά. Ήταν ο προορισμός που περίμενα λιγότερο, ότι θα είναι για τα επόμενα χρόνια. Βρήκα ένα σύλλογο που μεγαλώνει, με εκπληκτικούς οπαδούς και την πιθανότητα να παίξω ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ατμόσφαιρα που υπάρχει στα παιχνίδια στην Ελλάδα, δείχνει πόσο αφοσιωμένοι είναι οι οπαδοί, ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κρέσπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα