Περέιρα: «Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι με συνδέουν με την εταιρεία του VAR»

Gazzetta team
Περέιρα: «Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι με συνδέουν με την εταιρεία του VAR»

bet365

Ο Μέλο Περέιρα με δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία που ασχολείται με το VAR και πως θα προβεί σε μηνύσεις για όσους ισχυρίζονται πιθανή εμπλοκή του.
Μαντεύεις το φρουτάκι και σε περιμένει μια έκπληξη* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα.

Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση.

Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού.

Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα