Ολυμπιακός: Βρίσκεται στο... κυνήγι του νέου Χατέμ Μπεν Αρφά!

Ολυμπιακός: Βρίσκεται στο... κυνήγι του νέου Χατέμ Μπεν Αρφά!

Ολυμπιακός: Βρίσκεται στο... κυνήγι του νέου Χατέμ Μπεν Αρφά!

bet365

Τον 16χρονο χαρισματικό εξτρέμ της Μαρσέιγ, Ελιάς Ζουαουί, που συγκρίνεται ήδη με τον Μπεν Αρφά, επιχειρεί να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με γαλλικά και αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Ζουαουί είναι κυρίως εξτρέμ και έχει κάνει φοβερά πράγματα με τους μικρούς της Μαρσέιγ. Είναι 16 ετών, έχει απίστευτα τεχνικά χαρακτηριστικά και συγκρίνεται με τον Μπεν Αρφά.

Γαλλικά και αγγλικά ρεπορτάζ εμφανίζουν τον Ολυμπιακό αλλά και τις Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Νιουκάστλ να θέλουν τον παίκτη. Τον Ελιάς Ζουαουί θα ήθελε να κρατήσει η Μαρσέιγ, όμως σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε Γαλλία και Αγγλία δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία. Φέτος στους μικρούς της Μαρσέιγ είχε 14 γκολ ενώ είναι και διεθνής στις μικρές Εθνικές των Γάλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα