Μάνατζερ Αϊτόρ: «Ζεστός για Τουρκία ο Αϊτόρ, συναντήθηκα με Μπεσίκτας και Μπασάκσεχιρ»

Μάνατζερ Αϊτόρ: «Ζεστός για Τουρκία ο Αϊτόρ, συναντήθηκα με Μπεσίκτας και Μπασάκσεχιρ»

bet365

Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Αϊτόρ για τον Παναθηναϊκό με τον μάνατζερ του Άλμπερτ Μποτίνες να παραδέχεται πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για από την Μπεσίκτας για τον 24χρονο εξτρέμ.

Αποκαλυπτικός ήταν ο ακριβοθώρητος ατζέντης του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Άλμπερτ Μποτίνες στον τουρκικό ραδιοσταθμό Radyospor.

Ο Ισπανός μάνατζερ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις από Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ, Μπασάκσεχιρ και Ρίζεσπορ, ενώ έκανα αναφορά και σε κρούσεις από ελληνικές ομάδες. Ο Μποτίνες σημείωσε πως ο μέχρι πρότινος άσος της Τβέντε δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία!

«Έχουμε δεχθεί προτάσεις από την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια σημαντική προοπτική για εμάς. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Αξιολογούμε τις προσφορές που υπάρχουν από την Τουρκία. Είχαμε δεχθεί προτάσεις και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά λόγω του κορονοϊού τα πράγματα πήγαν πίσω», τόνισε ο Μποτίνες για να προσθέσει:

«Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και Ρίζεσπορ ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Έχω δεχθεί 20-30 τηλεφωνήματα για τον Αϊτόρ. Επίσημη προσφορά μας έχουν καταθέσει τρεις σύλλογοι. Η Μπεσίκτας είναι μία από αυτές. Είναι λογικό γιατί ο παίκτης μένει ελεύθερος. Επίσης υπάρχουν προτάσεις από την Ισπανία, αλλά και άλλες χώρες. Ο Αϊτόρ θέλει να παίξει στο εξωτερικό».

Ο ατζέντης του Ισπανού εξτρέμ τόνισε πως είχε συναντήσεις με τον αθλητικό διευθυντή της Μπεσίκτας Αλί Ναίμπι, αλλά και τον ομόλογο του στην Μπασάκσεχιρ, ενώ αναφέρθηκε και σε ελληνικούς συλλόγους δίχως να κατονομάσει τον Παναθηναϊκό.

«Υπάρχουν επαφές με ελληνικές ομάδες. Μεγάλες ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αϊτόρ. Ο Αϊτόρ ωστόσο γνωρίζει το μέγεθος του τουρκικού ποδοσφαίρου και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα γήπεδα της Τουρκίας. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον ποδοσφαιριστή. Δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Τουρκία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα