Ο Ντιόγκο εξήγησε τους λόγους που έγραψε στο Instagram του Πάμπλο Γκαρσία (pic)

Gazzetta team
Ο Ντιόγκο εξήγησε τους λόγους που έγραψε στο Instagram του Πάμπλο Γκαρσία (pic)

bet365

Ο Ντιόγκο σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο viral θέμα των προηγούμενων ημερών και την απάντηση που έδωσε στο Instagram του Πάμπλο Γκαρσία!
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Ντιόγκο στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ και μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος επιθετικός ρωτήθηκε και για το θέμα που έγινε viral τις προηγούμενες μέρες.

Πριν από περίπου 20 μέρες, ο Ντιόγκο είχε γράψει στο Instagram του Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός απάντησε και όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελε και πολύ για να «παίξει» παντού.

Ο Βραζιλιάνος λοιπόν ρωτήθηκε για τους λόγους που μπήκε στην διαδικασία να γράψει στο Instagram του Γκαρσία.

Αλήθεια, τι είχε γίνει με τον Γκαρσία και ακόμη και σήμερα υπάρχει αυτή η κόντρα;
«Οι ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική παίζουν πάντα σκληρά και με πολύ πάθος. Όλοι θέλουν πάντα να κερδίζουν. Τότε ο Γκαρσία έκανε το παιχνίδι του και εγώ έκανα το δικό μου. Στο τέλος όμως ο Ολυμπιακός νίκησε».

Για ποιον λόγο απάντησες πρόσφατα στον Γκαρσία μέσω Instagram;
«
Του απάντησα γιατί αναφέρθηκε σε καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, σε πράγματα που είναι εκτός του παιχνιδιού. Επίσης, του απάντησα γιατί οι κάμερες δεν έχουν πιάσει όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας. Εάν αναφερόταν σε κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να του απαντήσω».

Ολη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος μιλάει για Κόκκαλη, Ολυμπιακό, απωθημένα, για το ενδιαφέρον της Αρσεναλ αλλά και για τα αγαπημένα του γκολ μπορείτε να τη διαβάσετε στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα