«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκραντέλ» (vid)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκραντέλ» (vid)

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκραντέλ» (vid)

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 32χρονο Ιβοριανό εξτρέμ.

Ο Μαξ Γκραντέλ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα, πιθανόν να αποχωρήσει από την Τουλούζ μετά τον υποβιβασμό της γαλλικής ομάδας. Σύμφωνα με τους Γάλλους ενδέχεται να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ ως το 2021.

Μάλιστα, όπως τονίζει η Depeche du Midi, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου Ιβοριανού εξτρέμ, μαζί με τη Λανς και συλλόγους από τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή.

Ο Γκραντέλ είναι ένας έμπειρος εξτρέμ με παραστάσεις και από την Αγγλία καθώς έχει περάσει από Λέστερ, Λιντς και Μπόρνμουθ, ενώ στη Γαλλία έχει αγωνιστεί και στη Σεντ Ετιέν. Με την Εθνική της Ακτής του Ελεφαντοστού μετράει 77 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα