Παναθηναϊκός: «Ο Ιραόλα είναι χαρούμενος στην Ισπανία»

Παναθηναϊκός: «Ο Ιραόλα είναι χαρούμενος στην Ισπανία»

Παναθηναϊκός: «Ο Ιραόλα είναι χαρούμενος στην Ισπανία»

bet365

Ο Άντονι Ιραόλα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Τσάβι Ρόκα, ωστόσο, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του πολύ δύσκολα θα αφήσει την Μιραντές για τον Παναθηναϊκό.

Έναν από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές στην Ισπανία, τον 37χρονο Άντονι Ιραόλα, είχε ψηλά στην λίστα του ο Τσάβι Ρόκα. Ο Βάσκος τεχνικός της Μιραντές που έκανε εκπληκτική πορεία φέτος μέχρι τα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου(πέταξε εκτός Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ) και διεκδικεί την είσοδο στην πρώτη εξάδα της Segunda Division ήταν εξαρχής μία πολύ δύσκολο περίπτωση, που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αν αναλογιστούμε τα όσα μεταφέρθηκαν από το περιβάλλον του παλαίμαχου άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο!

«Ο Ιραόλα δεν είναι ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού. Είναι χαρούμενος στην Ισπανία και εκεί θέλει να παραμείνει» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο σχετικά με το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα