ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αρωνιάδης: «Το PAOK TV ήρθε για να μείνει, όλα έτοιμα για το ντέρμπι»

Αρωνιάδης: «Το PAOK TV ήρθε για να μείνει, όλα έτοιμα για το ντέρμπι»

Αρωνιάδης: «Το PAOK TV ήρθε για να μείνει, όλα έτοιμα για το ντέρμπι»

Ο υπεύθυνος New Media  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για την προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» σ’ ότι αφορά την τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο «Δικέφαλος» θα υποδεχθεί τους «ερυθρόλευκους» στην πρεμιέρα των playoffs και όπως τόνισε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο υπεύθυνος New Media  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, όλα είναι έτοιμα για την τηλεοπτική μετάδοση μέσα από το επίσημο κανάλι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, το PAOK TV, για το οποίο όπως τόνισε «είναι κάτι που θα μείνει».

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την πρώτη μετάδοση στην μετα-κορονοϊού εποχή: «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για να μπούμε σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Το γεγονός ότι σταμάτησε το πρωτάθλημα, δεν επηρέασε καθόλου τα πλάνα μας. Η υπηρεσία λειτουργεί κανονικά. Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, ανακοινώσαμε ότι είμαστε έτοιμοι να μεταδώσουμε το παιχνίδι. Ανοίξαμε τις αγορές λοιπόν».

Για το εάν θα είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι: «Είναι κάτι λογικό να γίνει. Νομίζω πως ναι, αφού ο κόσμος δεν θα είναι στο γήπεδο. Είναι ένα πλήγμα για εμάς και για το ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και περιορισμοί στους χώρους εστίασης, επηρεάζει και αυτό. Είναι λογικό λοιπόν».

Για το εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα: «Δεν έχουμε κάποιο τέτοιο θέμα. Ένα αντίστοιχο τεστ ήταν το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Το τραπεζικό σύστημα και οι αγορές μπουκώνουν όταν γίνονται όλα μαζί οπότε όσοι θέλουν να το κάνουν έγκαιρα. ».

Για τον εάν υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην κάλυψη: «Θα είναι ίδια. Θα υπάρχουν 18 με 20 κάμερες για την κάλυψη του παιχνιδιού. Τηρούμε τα στάνταρ που έχουμε βάλει από τους προηγούμενους αγώνες. Την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν καλύτερα πράγματα. Υπάρχουν πολλές σκέψεις. Προσπαθούμε να δούμε τι είναι καλύτερο και για την ομάδα και για τους χρήστες. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη λύση για να είναι ικανοποιημένοι όσο το δυνατόν περισσότεροι».

Για το PAOK TV: «Είναι κάτι που θα μείνει. Ήδη είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό για την επόμενη σεζόν. Είμαστε σε φάση ανάπτυξης. Εάν προκύψει κάποια συμφωνία δεν θα είμαστε εμείς που θα πούμε όχι. Δεν επενδύουμε σε αυτό για να το αφήσουμε».

Για τους παίκτες και τον τραυματισμό του Αουγκούστο: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τον Αουγκούστο. Ήταν άτυχος. Περιμένουμε μια με δύο ημέρες να ξεπρηστεί το πόδι του και να κάνει εξετάσεις. Τότε θα αποφασιστεί πως θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός. Η υπόλοιπη ομάδα είναι καλά, θέλουν να μπουν στο γήπεδο, έχουν τη δίψα και τους έχει λείψει πολύ το να παίζουν. Αυτό το διάστημα έχουν δουλέψει πολύ».