ΠΑΟΚ: Μαζί με τα πλέι οφ επιστρέφει και το PAOK TV

ΠΑΟΚ: Μαζί με τα πλέι οφ επιστρέφει και το PAOK TV

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» προετοιμάζονται για την πρεμιέρα των playoffs σ’ όλα τα επίπεδα, μεταξύ αυτών και στο PAOK TV, που θα καλύψει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από το γήπεδο της Τούμπας.

Από το επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» θα καλυφθεί ζωντανά το ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs και όπως σημειώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωσή της για τη μετάδοση από το γήπεδο της Τούμπας:

«Μετά από σχεδόν τρεις μήνες αποχής, η Super League είναι και πάλι εδώ και κάνει σέντρα με ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας και φυσικά στο PAOK TV. To μεσημέρι της Πέμπτης (28.05), μετά το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε, ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ αποφασίστηκε και το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των Play Offs.

Η ομάδα μας κάνει πρεμιέρα στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (07.06) στις 19:30, μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε φυσικά από το PAOK TV.Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τους ετήσιους συνδρομητές και σε Pay Per View με 7,99 ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα