Μποροβήλος: «Χωρίς κόσμο, τουλάχιστον στην αρχή»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Χωρίς κόσμο, τουλάχιστον στην αρχή»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε πως τα πρώτα ματς των play off και play out θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών
Για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της SL, αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρξουν φίλαθλοι στις εξέδρες, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος στο Metropolis. Οπου ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχολίασε πως τουλάχιστον τα πρώτα ματς θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την τηλεδιάσκεψη της Σούπερ Λιγκ: «Εγινε η κλήρωση των πλέι άουτ και βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ. Το σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε και πως ξεκινάμε υγιείς, οι ομάδες δείχνουν να μην έχουν κανένα πρόβλημα. Ηταν απόφαση της ΚΕΔ και της ΕΠΟ να μπουν Ελληνες διαιτητές στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ελπίζουμε να δείξουν ότι αξίζουν. Οσον αφορά την γραμμή του οφσάιντ, αφού παίξαμε έτσι όλη τη χρονιά ας την ολοκληρώσουμε έτσι και του χρόνου βλέπουμε. VAR θα υπάρχει κανονικά».
Για την πρόταση του ΟΦΗ για 20% του κόσμου στα γήπεδα: «Συζητήθηκε, αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση γιατί το πρωταρχικό είναι να είμαστε ασφαλείς και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είμαστε χωρίς κόσμο τουλάχιστον στην αρχή».
Για το αν θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό λόγω των κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα, δεν νομίζω πως μπορούμε να το δούμε άμεσα αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα