Αουγκούστο: «Με τη βοήθεια της Παναγίας θα το ξεπεράσω» (pic)

Αουγκούστο: «Με τη βοήθεια της Παναγίας θα το ξεπεράσω» (pic)

Gazzetta team
Αουγκούστο: «Με τη βοήθεια της Παναγίας θα το ξεπεράσω» (pic)

bet365

Η αντίδραση του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη οπίσθιου χιαστού), που θα τον αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Τρίτης (26/5), έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Σύντομα θα αποφασιστεί, σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, ο τρόπος αποθεραπείας και αντιμετώπισης του προβλήματος, με τον Βραζιλιάνο μέσο να μην χάνει την αισιοδοξία του και να τονίζει ότι θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα γήπεδα.

«Όταν οι ταλαιπωρίες μου χτυπήσουν την πόρτα με τη βοήθεια της Παναγίας θα τις ξεπεράσω. Όταν ο φόβος και η αγωνία μπουν στην ψυχή μου θα τα ξεπεράσω με τη βοήθεια της Παναγίας. Όταν οι δοκιμασίες της ζωής θελήσουν να με ρίξουν με τη βοήθεια της Παναγίας θα τις ξεπεράσω. Όταν η απελπισία προσπαθήσει να με νικήσει με τη βοήθεια της Παναγίας θα της επικρατήσω», ανέφερε στο σχετικό ποστάρισμα που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα