ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο!

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο!

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Αουγκούστο!

bet365

Άσχημα ήταν τα νέα που προέκυψαν από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη (27/5) ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (26/5).

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο υποβλήθηκε σήμερα (27/5) σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (26.05).

Τα νέα ήταν δυσάρεστα, καθώς διαπιστώθηκε σοβαρή ζημιά που θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και ουσιαστικά θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Τ’ αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού. Ο τρόπος αποκατάστασης του τραυματισμού θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, όταν θα έχει υποχωρήσει το αίμαρθρο στο σημείο του χτυπήματος, και θα εξαρτηθεί από τη σταθερότητα του γόνατος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα