Μάνατζερ Μπάσα στο gazzetta.gr: «Του αρέσει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι πιο κοντά σε άλλη ομάδα»

Μάνατζερ Μπάσα στο gazzetta.gr: «Του αρέσει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι πιο κοντά σε άλλη ομάδα»

Μάνατζερ Μπάσα στο gazzetta.gr: «Του αρέσει ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι πιο κοντά σε άλλη ομάδα»

bet365

Ο μάνατζερ του Βουλνέτ Μπάσα, Εδουάρδο Μαρτίνεθ μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 29χρονο μέσο τονίζοντας πως βρίσκεται πιο κοντά σε άλλη ομάδα παρά στο «τριφύλλι».

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο διεθνής Αλβανός μέσος, ο οποίος είναι αδελφός του πρώην παίκτη του Άρη, Μίγκεν Μπάσα απασχολεί τον Παναθηναϊκό με τον Τσάβι Ρόκα να έχει το όνομα του ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του «τριφυλλιού».

Ο άσος της Βίσλα Κρακοβίας εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Στην παρούσα φάση ωστόσο, η περίπτωση του δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να γίνει πράξη, αφού ο πρώην παίκτης της Σαραγόσα και της Σιόν έχει δεχθεί καλύτερες προτάσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα τονίζει ο ατζέντης του, Εδουάρδο Μαρτίνεθ στο gazzetta.gr δεν δείχνει τόσο δραστήριος για την απόκτηση του.

«Στον Βουλνέτ αρέσει η ιδέα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζω εάν ο Παναθηναϊκός τον θέλει στο ρόστερ του. Το βλέπει θετικά, όμως στην παρούσα φάση ο Βουλνέτ Μπάσα βρίσκεται πιο κοντά σε άλλη ομάδα παρά στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν μας επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη. Υπάρχει πάντως χρόνος για όλα αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ατζέντης στο gazzetta.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα