Μην μας τρελάνουν κιόλας με τα περί κυβέρνησης κι ΕΠΟ!

Μην μας τρελάνουν κιόλας με τα περί κυβέρνησης κι ΕΠΟ!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τα όσα ακούγονται και λέγονται περί κυβέρνησης, ΕΠΟ, ΟΥΕΦΑ και...Ολυμπιακού!

Η Bundesliga παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λογικό είναι κάθε σύλλογος να προσπαθεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του, να περάσει τις γραμμές του επικοινωνιακά, να κάνει τέλος πάντων ό,τι μπορεί για την πάρτη του. Από αυτό το σημείο, όμως, έως το σημείο να πάνε να μας βγάλουν τρελούς, υπάρχει τεράστια απόσταση.

Κατηγορείται η κυβέρνηση, και δη το Υφυπουργείο Αθλητισμού, για παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ-κι όλη η φίλαθλη Ελλάδα ξέρει τι γίνεται πάντοτε με τις εκλογές της ΕΠΟ. Όταν η ίδια κυβέρνηση δεν έκανε απλά παρέμβαση για ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα όπως οι ημερομηνίες διεξαγωγής αρχαιρεσιών, αλλά άλλαζε ολόκληρο νόμο για να σωθούν ο ΠΑΟΚ κι η Ξάνθη από υποβιβασμό «για λόγους εθνικής συνοχής» (!), τότε ήταν όλα καλά! Τότε δεν έτρεχε τίποτα, παρότι υπήρξε το τεράστιο θέμα της συνιδιοκτησίας, τώρα όμως που οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού νιώθουν να διακυβεύονται τα συμφέροντα τους, φοβούμενοι μήπως χαθεί ο έλεγχος της ομοσπονδίας, η κυβέρνηση είναι κακή και παραβιάζει το αυτοδιοίκητο! Ενώ η (προηγούμενη) κυβέρνηση ήταν καλή, που πέταξε έξω την (προηγούμενη) ΕΠΟ, την οποία κατά σατανική σύμπτωση κατηγορούσαν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού ότι ελέγχονταν από τον Ολυμπιακό.., και δεν παραβίαζε το αυτοδιοίκητο...

Κατηγορείται ο Ολυμπιακός ότι θέλει να κάνει άνω κάτω το ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορεί να ελέγξει την ΕΠΟ κι ότι του κάνει πλάτες η κυβέρνηση. Και μπαίνει στην εξίσωση κι ο κίνδυνος Grexit, η αποβολή των ομάδων μας από τα Κύπελλα Ευρώπης από την ΟΥΕΦΑ, εφόσον η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω με την ανάμιξη της στις εκλογές της ΕΠΟ. Δηλαδή, θέλετε να μας πείσετε, ότι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει να διαλυθεί το ποδόσφαιρο, να αποκλειστούμε από την Ευρώπη και να χάσει έτσι τη δυνατότητα να παίξει το Σεπτέμβρη στο Τσάμπιονς Λιγκ, από το οποίο φέτος είχε έσοδα πάνω από 40 εκ. Ευρώ!

Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας! Θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να χάσει την κύρια πηγή εσόδων του;

Και κάτι για το πρόγραμμα των πλέϊ οφς. Η Λίγκα έχει σαν βασική ιδέα να παιχτούν εφτά αγωνιστικές Σαββατοκύριακα και τρεις αγωνιστικές εμβόλιμες (Τετάρτες). Υπάρχει κι η άλλη ιδέα, να παιχτούν οκτώ αγωνιστικές Σαββατοκύριακα και δύο αγωνιστικές εμβόλιμα (Τετάρτες). Στην πρώτη περίπτωση το πρωτάθλημα θα τελειώσει 19 Ιουλίου, στη δεύτερη 26 Ιουλίου. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να υπάρξει και μία εμβόλιμη αγωνιστική για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Κι ακόμη ότι υπάρχει ατυχώς και το ενδεχόμενο κάποιου κρούσματος που θα «ακυρώσει» μία αγωνιστική. Κοινώς, πρέπει να γίνει μία όσο το δυνατόν πιο σωστή πρόβλεψη.

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1263623106532462595

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.