Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Ρόκα στο Κορωπί ξεκαθαρίζει του Χρήστου Δώνη

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Ρόκα στο Κορωπί ξεκαθαρίζει του Χρήστου Δώνη

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Ρόκα στο Κορωπί ξεκαθαρίζει του Χρήστου Δώνη

bet365

Τι ισχύει για την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου Δώνη και ποιος ο ρόλος της επιστροφής του Τσάβι Ρόκα στο Κορωπί.

Πριν την πανδημία, ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Χρήστο Δώνη που μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι. Η αύξηση που του προτάθηκε ήταν πολύ μικρή και ο ποδοσφαιριστής όπως είχαμε αναφέρει, είχε ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την μεταγραφή στο εξωτερικό.

Από την στιγμή που ο Covid19 μπήκε στην ζωή μας, η απόφαση της διοίκησης του «τριφυλλιού» ήταν να αποσύρει όλες τις προτάσεις προς τους ποδοσφαιριστές και να γίνει εκ νέου διαπραγμάτευση μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση και η οικονομική ζημιά που θα έχει προκαλέσει το lockdown και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει επανέλθει σε καμία από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν. Ούτε στον Ινσούα (εδώ και καιρό φαντάζει απίθανη η παραμονή του) ούτε και στον Χρήστο Δώνη. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα επιδιώξει να κρατήσει κανέναν! Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόλις ο Τσάβι Ρόκα βγει από την καραντίνα(στο τέλος αυτής της εβδομάδας αν βγει αρνητικό και το δεύτερο τεστ) και δώσει και πάλι το παρών στο Κορωπί. Από καμία πλευρά δεν επιβεβαιώνεται πως δεν θα γίνει εκ νέου πρόταση στον Χρήστο Δώνη, έστω και αν αυτή διαφέρει σε σχέση με εκείνη που έγινε προ Κορονοϊού.

Οι πιθανότητες, πάντως, για να παραμείνει ο παίκτης δεν είναι πολλές και αυτό είναι ξεκάθαρο από τον πρώτο γύρο συζητήσεων του παίκτη με το κλαμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα