Κύριοι, θυμηθείτε το 2019 και... ξεχάστε το 2020

Gazzetta team
Κύριοι, θυμηθείτε το 2019 και... ξεχάστε το 2020

bet365

Ο χρόνος για την επανεκκίνηση της SL μετράει αντίστροφα και υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που ενόψει των πλέι οφ και των πλέι άουτ έχουν ένα επιπλέον... κίνητρο, ώστε να επιστρέψουν στα... νούμερα του πρώτου μισού της σεζόν
Στην τελική ευθεία έχει μπει το ζήτημα της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και στην SL περιμένουμε δούμε ξανά δράση στην κατηγορία.
Ενόψει μάλιστα των πλέι οφ και των πλέι άουτ υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που καλούνται να... θυμηθούν τις εμφανίσεις του 2019 και να... ξεχάσουν εκείνες του 2020, αφού τα νούμερά τους στο δεύτερο μισό της χρονιάς προβάλουν και είναι αντιστρόφως ανάλογα με εκείνα του πρώτου. Οπότε αποκτούν ένα επιπλέον κίνητρο, αφού έχουν τις δυνατότητες. Ας τους θυμηθούμε...
*Μποτσάνα Αραμπούλι. Ο Γεωργιανός φορ του Πανιωνίου ήταν στην αρχή της χρονιάς «κίνδυνος θάνατος» για τις αντίπαλες άμυνας. Το φινάλε του 2019 τον βρήκε με 6 γκολ και 1 ασίστ σε 16 ματς και οι «κυανέρυθροι» ξεκόλλησαν κάποια στιγμή από την τελευταία θέση. Μετά την Πρωτοχρονιά όμως παραμένει «άσφαιρος» σε 9 αγώνες και η επιθετική του «συγκομιδή»... περιορίζεται σε μόνο μία τελική πάσα.
*Λισάνδρο Σεμέδο. Διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του MVP του πρώτου μισού της χρονιάς. Σε αυτό το διάστημα ο 24χρονος ακραίος του ΟΦΗ σημείωσε 6 γκολ και έδωσε μία ασίστ σε 12 παιχνίδια και βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι κρητικοί να εδραιωθούν ψηλά. Στο 2020 όμως και σε συνολικά 9 συμμετοχές του βρήκε δίχτυα μόνο μία φορά (την τελευταία αγωνιστική με τη Λαμία).
*Λουίς Φερνάντεθ. Ο Ισπανός στράικερ αναγορεύτηκε η «αθόρυβη» δύναμη του Αστέρα στο πρώτο μισό της σεζόν. Χωρίς... τυμπανοκρουσίες και σε 12 αναμετρήσεις που έπαιξε, σημείωσε 5 γκολ και μέτρησε μία τελική πάσα, αποτελώντας μία αξιόπιστη επιθετική λύση. Το 2020 ωστόσο δεν έχει κουνήσει δίχτυα ή δώσει κάποια τελική πάσα, στα 7 παιχνίδια που αγωνίστηκε.
*Φάμπιο Στάρτζεον. Τόσο εκείνος όσο και η Ξάνθη ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν. Παίζοντας πίσω από τον «φουνταριστό» αλλά και «9άρι», σε 15 εμφανίσεις του βοήθησε τόσο στο δημιουργικό σκέλος (3 ασίστ), όσο και στο εκτελεστικό (1 γκολ). Στο νέο έτος όμως δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Το 2020 μετρά μόνο μία τελική πάσα και δεν έχει σκοράρει, σε 9 εμφανίσεις του.
*Χοακίν Τόρες. Ηταν από τις «ατραξιόν» του 2019. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Βόλου έκλεψε την παράσταση στα 13 ματς που έπαιξε, σημείωσε 5 γκολ (εκείνα με Ατρόμητο και ΑΕΚ ήταν εξαιρετικά), έδωσε μία ασίστ και αποτελούσε το σημείο αναφοράς των «νεοφώτιστων». Μετά όμως... χάθηκε. Το 2020 η «συγκομιδή» του... περιορίζεται σε μόνο μία τελική πάσα, στα 10 ματς που συμμετείχε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα