ΑΕΚ: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Αλμπάνης

ΑΕΚ: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Αλμπάνης

ΑΕΚ: Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Αλμπάνης

bet365

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και την Τετάρτη θα γίνουν γνωστά περισσότερα. Δεύτερη μέρα σε φουλ προπόνηση ο Νέλσον Ολιβέιρα και αναμονή...

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα για τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είδε τον Χρήστο Αλμπάνη να αποχωρεί με ενοχλήσεις στους δεξιούς προσαγωγούς. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα για προληπτικούς κυρίως λόγους, ωστόσο την Τετάρτη θα μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά την κατάστασή του.

Όσον αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος επιθετικός έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το κανονικό πρόγραμμα. Βέβαια, ασφαλή συμπεράσματα για το αν έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς και για το αν δεν θα χρειαστεί τελικά επέμβαση θα βγουν έπειτα από μια σειρά προπονήσεων καθώς η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά ανεβάζοντας ένταση. Πάντως τις δύο αυτές μέρες τα μηνύματα είναι θετικά για τον Ολιβέιρα, ο οποίος μάλιστα βρήκε και δίχτυα στο διπλό που έγινε στο τέλος.

Την ίδια στιγμή ο Σέρχιο Αραούχο συνεχίζει σταθερά την αποκατάστασή του που πάει πολύ καλά πραγματοποιώντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα, ενώ οι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρας Κλωναρίδης και σήμερα πραγματοποίησαν αποφόρτιση, αλλά είναι πιθανό αύριο να μπουν κανονικά.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:00. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αποτελέσματα των τέταρτων τεστ κορονοϊού στα οποία είχε υποβληθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης βγήκαν αρνητικά, όπως και τις τρεις προηγούμενες φορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα