Πετρίδης: «Καμία πρόταση για τον Ζαχίντ από την Γαλατά»

Πετρίδης: «Καμία πρόταση για τον Ζαχίντ από την Γαλατά»

Πετρίδης: «Καμία πρόταση για τον Ζαχίντ από την Γαλατά»

bet365

O πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόταση από την Τουρκία για τον Ζαχίντ και τόνισε πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να παραμείνει ο Νορβηγός στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Γκίας Ζαχίντ δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν σενάρια για ενδιαφέρον της Γαλατά, φήμες που διέψευσε ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου και ξεκάθαρισε πως θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

«Δεν λάβαμε πρόταση από την Γαλατασαράι ή άλλη ομάδα για τον Ζαχίντ. Προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουμε τον Ζαχίντ στην ομάδα μας τη νέα σεζόν» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πετρίδης σε τουρκική ιστοσελίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα