Είναι προνομιούχοι, κέρδισαν το δικαίωμα παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού…

Είναι προνομιούχοι, κέρδισαν το δικαίωμα παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού…

Είναι προνομιούχοι, κέρδισαν το δικαίωμα παίκτες και προπονητής του Ολυμπιακού…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την αμοιβαία σχέση που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό κι αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να προχωράει η ομάδα.

Σε εποχές δύσκολες για το ποδόσφαιρο, παγκοσμίως, οι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να θεωρούν εαυτούς προνομιούχους!

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε, μετά…κορωνοϊού, καινούργιο συμβόλαιο με σχεδόν διπλάσιες αποδοχές…

Ο Βαλμπουενά υπέγραψε, ελάχιστα προ κορωνοϊού, καινούργιο συμβόλαιο με τις ίδιες σούπερ αποδοχές που είχε φέτος…

Η μείωση των φετινών συμβολαίων όλων των ποδοσφαιριστών, όπως αυτή συμφωνήθηκε με τη διοίκηση, είναι αυτό που λέμε…συμβολική! Τόσο μικρή. Κι αν τελικά γίνει κιόλας!

Ο Ολυμπιακός, γενικά, τους…προσέχει τους παίκτες του και τον προπονητή του!

Εξίσου αλήθεια είναι ότι κι ο προπονητής κι οι παίκτες με την εικόνα τους τη φετινή σεζόν το κέρδισαν το δικαίωμα τους, το δικαίωμα του προνομιούχου!

Έχουν την ομάδα πρώτη κι αήττητη, με διαφορά εφτά (αγωνιστικά) βαθμών από τον δεύτερο, σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο αντιμετωπίζουν ένα ιδιαιτέρως εχθρικό περιβάλλον…

Έχουν την ομάδα στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ και με μία νίκη η, με ισοπαλία 2-2 σε ρεβάνς κεκλεισμένων των θυρών με τη Γουλβς (πιθανόν και σε ουδέτερο γήπεδο, π.χ. στην Ιρλανδία) θα πάνε στα προημιτελικά…

Έχουν την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου και με μία νίκη με 1-0 η, 2-1 στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (στο χωρίς κόσμο Καραϊσκάκη) θα πάνε στον τελικό…

Ακόμη, βεβαίως βεβαίως, πέρασαν την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από διαδικασία έξι προκριματικών, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος βάζει στο ταμείο του φέτος πάνω από 40 εκ. Ευρώ…

Έτσι είναι αυτά. Το ένα φέρνει το άλλο. Το ένα χέρι νίβει το άλλο. Πρόκειται για μία αμοιβαία σχέση που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό κι αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να προχωράει η ομάδα. Κι η επιτυχία του Ολυμπιακού είναι ότι έχει δημιουργήσει από πέρσι μία ομάδα ακριβώς με ένα καλό κλίμα-έχει μία καλή συνοχή, από τον Μαρινάκη έως τον τελευταίο παίκτη, μέσω και Μαρτίνς-Καρεμπέ-Μοντέστο.

Ασφαλώς κι ο Ολυμπιακός υποφέρει κι αυτός οικονομικά. Τα εφτά παιχνίδια χωρίς κόσμο στο Καραϊσκάκη, όλα πολύ σημαντικά (με Γουλβς στην Ευρώπη, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, Άρη, ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και με ΠΑΟΚ στο Κύπελλο), φέρνουν μία πολύ σοβαρή απώλεια εσόδων (βλέπε εισιτήρια) από τη φετινή σεζόν. Και μπορεί όλοι να λέμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πλούσιο κλαμπ, έχει καλά έσοδα κλπ, κλπ, αλλά ας μην παραγνωρίζουμε κι ότι έχει και τα περισσότερα έξοδα. Τα πιο ακριβά συμβόλαια, τις πιο ακριβές μεταγραφές, τις πιο ακριβές σε συντήρηση εγκαταστάσεις κλπ, κλπ.

Η ουσία όμως είναι μία: ο Ολυμπιακός καταφέρνει ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κάνει τα μέλη της ομάδας του να αισθάνονται προνομιούχα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πλέον, οι παίκτες κι ο προπονητής, που με τον ιδρώτα τους και την αξία τους κέρδισαν αυτό το δικαίωμα, πρέπει να τελειώσουν τη δουλειά που έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούνιο!

Ξέροντας ότι αν συνεχίσουν έτσι και μπουν με τον ίδιο τρόπο και στη νέα σεζόν, θα εξακολουθούν να είναι προνομιούχοι…

Δείτε εδώ κάτι από Ρέντη: https://twitter.com/PedMenCoach/status/1265225909025624065

Άσχετο: https://twitter.com/TozzaFla/status/1264572060132614147

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.