ΕΠΟ: «Ντέρμπι» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ με φόντο το... γυναικείο ποδόσφαιρο!

ΕΠΟ: «Ντέρμπι» Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ με φόντο το... γυναικείο ποδόσφαιρο!

bet365

Η ανάδειξη του ΠΑΟΚ ως πρωταθλήτρια ομάδα στις γυναίκες επέφερε την αντίδραση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού αλλά και την ψήφο του Γκαγκάτση με παύλα και του Λυσάνδρου με λευκό.

Ας τα δούμε λίγο από την αρχή. Το γυναικείο πρωτάθλημα εντάσσεται στα ερασιτεχνικά που είχαν σταματήσει και έτσι αποφασίστηκε δια ψηφοφορίας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ να γίνει αναδιάρθρωση και να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα του ΠΑΟΚ που ήταν μπροστά με +7.

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη ο Τάκης Αγραφιώτης από τον Ολυμπιακό τόνιζε προς την πλευρά του ΠΑΟΚ ότι «εμείς όταν ήμασταν επτά πόντους μπροστά στη βαθμολογία μας λέγατε για παύλες και να σταματήσει το πρωτάθλημα». Ο Γκαγκάτσης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ απάντησε πως «εμείς ψηφίζουμε παύλα. Εάν δεν βγει κάποιος και μαθηματικά πρωταθλητής δεν είναι πρωταθλητής». Ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, τοποθετήθηκε σχετικά και επειδή ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι ανακόλουθος θα ψηφίσει λευκό, όπως θα έκανε και σε ανάλογη περίπτωση με το πρωτάθλημα των ανδρών.

Ο έφορος του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, δήλωσε από την πλευρά του: «Από την αρχή έως το τέλος κατά την κρίση της πανδημίας μείναμε σταθεροί και αταλάντευτοι στην φιλοσοφία μας τα φετινά πρωταθλήματα να θεωρηθούν ως μη γενόμενα, αφενός μεν για να προστατεύσουμε την υγεία των αθλητών και αθλητριών όλης της Ελλάδος και αφετέρου γιατί είμαστε απολύτως αντίθετοι στον ορισμό πρωταθλητών. Όπως στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του γυναικείου χάντμπολ, έτσι και εμείς δεν πανηγυρίζουμε το φετινό πρωτάθλημα. Κρατάμε τους πανηγυρισμούς για την επόμενη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει τα πρωταθλήματα, τα οποία μέχρι το τελευταίο τους λεπτό παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα