Γρηγορίου: «Θέλουμε την 7η θέση»

Γρηγορίου: «Θέλουμε την 7η θέση»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Θέλουμε την 7η θέση»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ αναφέρθηκε στον στόχο των «βυσσινί» ενόψει των πλέι άουτ και του υπόλοιπου της σεζόν
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των πλέι άουτ και ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία» για τους στόχους της ΑΕΛ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
«Θέλουμε να τερματίσουμε στην 7η θέση και το είπα μόλις τελείωσε η κανονική περίοδος. Δεν έχουμε άγχος και πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητα να τα καταφέρουμε».
Θα υπάρχει ενδιαφέρον στα πλέι άουτ;
«Ναι σημαντικό για την 7η θέση, αλλά και την ομάδα που θα υποβιβαστεί ή την άλλη που θα δώσει μπαράζ παραμονής».
Πόσο έτοιμες είναι οι ομάδες;
«Αυτό θα φανεί μόλις ξεκινήσουν τα πλέι άουτ. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι παίκτες των ομάδων. Είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα επτά αγώνων που θα δούμε τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι ομάδες την καραντίνα των ποδοσφαιριστών».
Και χωρίς φιλάθλους...
«Το ότι θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, λόγω της πανδημίας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Θέλουμε τους φιλάθλους, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς αυτούς. Θα δούμε τη νέα κατάσταση και το βασικό για πόσο διάστημα θα συνεχιστεί αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα