Χρειάζονται και μερικά μαγικά τώρα που τελειώνει η χρονιά…

Χρειάζονται και μερικά μαγικά τώρα που τελειώνει η χρονιά…

Χρειάζονται και μερικά μαγικά τώρα που τελειώνει η χρονιά…

bet365

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τελειώνει ο Μάιος, σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν σε ένα δρόμο, φαίνεται ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη πόσο σύνθετη είναι η κατάσταση για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Πριν το αναλύσουμε όμως ας τονίσουμε το αυτονόητο: «Οι καλοί οι καπετάνιοι στις φουρτούνες φαίνονται». Άρα… οι πιο μάγκες (ποδοσφαιρικά πάντα) θα τα καταφέρουν. Οι άλλοι θα εκτεθούν…

Ας μείνουμε στον ΠΑΟΚ (ως παράδειγμα) και ας αναλύσουμε λίγο την κατάσταση…

Πέρα από τον ιό, το σοκ, την πιο μεγάλη διακοπή που βιώσαμε χωρίς ποδόσφαιρο, την καραντίνα, τον φόβο που υπάρχει, τα άδεια γήπεδα, τις αποστάσεις, τα μέτρα που λαμβάνονται, έχουμε και μερικά ακόμη σύνθετα ζητήματα.

Προσέξτε αυτή την περίοδο (που θα τελειώσει περίεργα η μια σεζόν και πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει η επόμενη) τι πρέπει να συνδυάσει και να επιτύχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

* Ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του πρέπει να μπουν στο γήπεδο και αφού ξεπεράσουν όλα τα άλλα εμπόδια (ακόμη και τις δικαστικές επιρροές) να πετύχουν όσες περισσότερες νίκες γίνεται για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα (ή τη δεύτερη θέση αν παραμείνει η αφαίρεση βαθμών) και το κύπελλο.

* Η ΠΑΕ είναι γνωστό και έχει αναλυθεί από νωρίς εδώ στο Gazzetta ότι θα επιχειρήσει να εξορθολογήσει το μπάτζετ της ομάδας σε σχέση με το ρόστερ. Ήδη λοιπόν σχεδιάζουν και δρομολογούν εκείνες τις κινήσεις που θα τους βοηθήσουν με λιγότερα χρήματα να φτιάξουν καλύτερη ομάδα, κάτι που κυρίως θα επιτευχθεί με την αποχώρηση ακριβών παικτών που δεν προσφέρουν. (Ήδη γίνονται επαφές…).

* Όλα τα παραπάνω όμως πρέπει να επιτευχθούν τώρα που και ο ΠΑΟΚ (όπως και οι άλλες ΠΑΕ) θα επιχειρήσουν να βρουν τη χρυσή τομή με τους παίκτες για να συμφωνήσουν μία μείωση συμβολαίων για την τρέχουσα σεζόν!

Αντιλαμβάνεστε συγκυρία: Να προσπαθήσεις να τελειώσεις επιτυχημένα μία δύσκολη σεζόν, να ετοιμάζεσαι ταυτόχρονα για την επόμενη πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά και αυτό να γίνεται σε περίοδο συζήτησης για μείωση συμβολαίων!!

Γίνονται όλα αυτά μαζί; Στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα που μέσα σε όλα αυτά τελειώνει το συμβόλαιο του τεχνικού διευθυντή και γίνονται συζητήσεις για την εξεύρεση του επόμενου, πώς, ποιος και πότε θα κάνει… τι, από όλα τα παραπάνω;

Μαγικά χρειάζονται, αλλά…

Παρολ’ αυτά βέβαια και ενόψει του φινάλε που κρίνει πολλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαιολογία για τους μεγάλους στόχους που παίζονται. Στο κάτω-κάτω τις ίδιες συνθήκες (πάνω-κάτω) έχουν να αντιμετωπίσουν και οι αντίπαλοι. Όποιος δουλέψει καλύτερα σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο, όποιος έχει καλύτερο σχέδιο, θα δικαιωθεί…

* Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκλεισε την μεγάλη του καριέρα. Και γι’ αυτόν (όπως και για μερικούς ακόμη σημαντικούς Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές) είναι απορίας άξιο το πώς τον εμπιστεύτηκαν για τόσα χρόνια, τόσες σημαντικές ευρωπαϊκές –και όχι μόνο- ομάδες, πώς τον αποθεώνουν ως ποδοσφαιριστή και ως προσωπικότητα όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα όμως δεν φαίνεται να εκτιμά με τον ίδιο τρόπο την προσφορά του. Είναι ένα πολύ παράξενο φαινόμενο που έχουμε συναντήσει και με άλλους Έλληνες διεθνείς…

* Σήμερα έχουμε και Εκτελεστική Επιτροπή στην ΕΠΟ. Πρόβλεψη: Φυσικά και θα προκηρυχτεί έκτακτη Γενική Συνέλευση. Οι εκλογές θα οδηγηθούν προς το Φθινόπωρο. Φυσικά θα γίνουν με το υπάρχον σύστημα. Γι’ αυτό το τελευταίο θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον τι θα υποστηρίξουν οι υπερκείμενες Αρχές του ποδοσφαίρου, που αν δεν κατάλαβαν τι εστί και τι εξυπηρετεί ο Αυγενάκης όλη την περασμέμη χρονιά, τώρα έχουν σχηματίσει μια πληρέστερη εικόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.