Σενάριο από Ισπανία με Κανταλαπιέντρα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (vid)

Gazzetta team
Σενάριο από Ισπανία με Κανταλαπιέντρα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Ο 24χρονος επιθετικός της Τβέντε, Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με ισπανικό δημοσίευμα να εμπλέκει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Οι δύο ελληνικές ομάδες εμφανίζονται μαζί με κάποιες ομάδες από την Τουρκία (Μπεσίκτας, Σίβασπορ, Τράμπζονσπορ) ως υποψήφιες για την απόκτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα.

Ο 24χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός φέτος μέτρησε 7 γκολ και 6 ασίστ, σε 21 παιχνίδια με τη φανέλα της Τβέντε, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ, ενώ έχει αγωνιστεί στη Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ και το 2017 βρέθηκε στην Ατλέτικο της Σεβίλλης προτού πάρει μεταγραφή στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα της «elperiodicodearagon», «οι δύο ελληνικές ομάδες, ήδη, έχουν καταθέσει και προσφορά», με τον Κανταλαπιέντρα να έχει μείνει ελεύθερος από την Τβέντε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα