ESPN: Η δύναμη των στατικών φάσεων και ο… ΠΑΟΚ!

ESPN: Η δύναμη των στατικών φάσεων και ο… ΠΑΟΚ!

ESPN: Η δύναμη των στατικών φάσεων και ο… ΠΑΟΚ!

bet365

Οι στατικές φάσεις είναι ένα από τα «όπλα» των ομάδων και στην ανάλυση του ESPN για όλα όσα διαδραματίζονται στην Premier League και σε άλλα προηγμένα πρωταθλήματα προστέθηκαν και τα «στημένα» χτυπήματα του ΠΑΟΚ!

Η συζήτηση στο ESPN για τις «στημένες» μπάλες και την δυναμική των ομάδων στο συγκεκριμένο κομμάτι, ανάμεσα στον Πολ Πάουρ (Stats Perform AI scientist - αναλυτής στημένων φάσεων) και στον Γιούαν Ντιούαρ, (αναλυτής στο Statsbomb) αφορούσε την ικανότητα των συλλόγων της Premier League και άλλων ομάδων από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με τον τελευταίο να μνημονεύει και τον ΠΑΟΚ ως κάτι το αξιοπρόσεκτο εκτός Αγγλίας.

Ήταν μια διαφορετική επιλογή η αναφορά στις στατικές φάσεις των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Γιούαν Ντιούαρ να σημειώνει:

«Εκτός των μεγάλων ομάδων και των μεγάλων πρωταθλημάτων, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουν ένα υπέροχο κράμα από πραγματικά υπέροχα και καλοδουλεμένα σετ, ορισμένα θα τα έλεγα και εκκεντρικά, αλλά και ορισμένα που δεν θα τα χαρακτήριζα ως σωστή πρακτική. Όμως, προσωπικά τα απολαμβάνω», ανάφερε ο αναλυτής του Statsbomb.

Η αλήθεια είναι πως στην εποχή του Ραζβάν Λουτσέσκου, κυρίως, ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικά στατικά χτυπήματα και πήρε πολλά γκολ, αλλά και φέτος με τον Αμπέλ Φερέιρα ο «Δικέφαλος» σημείωσε κάποια γκολ που ξεκίνησαν από στατικά χτυπήματα των Γιόσιπ Μίσιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα