ΠΑΟΚ: Το «όχι» του Φερέιρα για το θέμα Παπαδόπουλου

ΠΑΟΚ: Το «όχι» του Φερέιρα για το θέμα Παπαδόπουλου

bet365

Αρνητικός εμφανίζεται να είναι ο Αμπέλ Φερέιρα στο ενδεχόμενο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να προπονείται το προσεχές διάστημα με τους «ασπρόμαυρους».

Πολύ γρήγορα «σβήνει» η φωτιά που άναψαν γερμανικά δημοσιεύματα και η επίσημη θέση του Αμβούργου αναφορικά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το ενδεχόμενο ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι το Αμβούργο, μέσω επίσημης ενημέρωσης, υποστήριξε ότι έδωσε ειδική άδεια στον Έλληνα αμυντικό ώστε να προπονείται «πρωταθλητή ΠΑΟΚ», ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει άδεια προκειμένου ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα