Έντγκαρ Ιε: Έχει τα στοιχεία που θέλει για στόπερ ο Μαρτίνς (vids)

Έντγκαρ Ιε: Έχει τα στοιχεία που θέλει για στόπερ ο Μαρτίνς (vids)

Έντγκαρ Ιε: Έχει τα στοιχεία που θέλει για στόπερ ο Μαρτίνς (vids)

bet365

Η περίπτωση του Έντγκαρ Ιε έχει βρεθεί στα ραντάρ των Πειραιωτών για την πιθανότητα ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας με έναν παίκτη που έχει θητεία σε Πορτογαλία και β' ομάδα της Μπαρτσελόνα αλλά και όσα ζητάει ο Μαρτίνς.

Αν και με καταβολές από την Αφρική ο Ιε έχει πορτογαλικό διαβατήριο και έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας. Είναι σε καλή ηλικία (26 ετών) και με καλή σωματοδομή και ύψος 1.82 μέτρα.

Είναι δυνατός, ιδιαίτερα γρήγορος και μαχητικός παίκτης που παίζει και στόπερ (η βασική του θέση) αλλά και δεξί μπακ. Φέτος πέρασε την σεζόν του στην Ολλανδία με 21 συμμετοχές και ανήκει στην Τραμπζονσπόρ με συμβόλαιο έως το 2022. Γενικότερα έχει σχεδόν όλα όσα θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς σε έναν στόπερ. Βέβαια όπως έχουμε επισημάνει ξανά για να έρθει στόπερ στον Ολυμπιακό πρέπει να φύγει στόπερ. Ο Ιε αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, πέρασε από τη β' ομάδα της Μπαρτσελόνα και έχει επίσης παίξει και σε Γαλλία, Ολλανδία και Τουρκία.

Έχει μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα και 48 στη β'. Είναι μία περίπτωση που υπάρχει στην λίστα του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας και έχει εξεαστεί αρκετά σοβαρά. Στην Πορτογαλία ο Ιε έχει θητεύσει στην Μπελενένσες ενώ στην Γαλλία στην Λιλ είχε καταγράψει 47 παρουσίες. Η Φέγενορντ πάντως στην οποία ήταν δανεικός φέτος δεν φαίνεται πως θα τον κρατήσει (δεν είναι βέβαια τόσο εύκολη περίπτωση από οικονομικής πλευράς) και οι άνθρωποί της έριξαν το... μπαλάκι στην Τραμπζονσπόρ, όπου ανήκει ο Ιε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα