Το «αντίο» του Τζιόλη μέσα από τα δικά του μάτια σ' ένα εκπληκτικό βίντεο

Gazzetta team
Το «αντίο» του Τζιόλη μέσα από τα δικά του μάτια σ' ένα εκπληκτικό βίντεο

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής και στο βίντεο ανακοίνωσε το επόμενο βήμα του. Προπονητής.

Μάιντς - Λειψία: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Με το εθνόσημο έγραψε 75 συμμετοχές (και 2 γκολ). Συνολικά το κοντέρ του σταμάτησε στις 505 επαγγελματικές συμμετοχές! Σε 9 διαφορετικές χώρες... Εκλεισε την καριέρα του με 21 γκολ. Ενα νταμπλ στην Ελλάδα, ενα πρωτάθλημα στην Κύπρο κι ένα Κύπελλο Γερμανίας.

Ομως αυτό που θα τον στοιχειώνει θα είναι ο τελικός του UEFA. Οταν με την Βέρντερ είχε φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου αλλά είδε στην παράταση την Σαχτάρ να σηκώνει τελικά τον τρόπαιο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης (περί ου ο λόγος) ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας χθες το απόγευμα. Και το έκανε ακόμα πιο... εντυπωσιακά μ' ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος και μέσα σε 3 λεπτά μας μιλάει για την καριέρα του αλλά και για το επόμενο βήμα του.

Ποιο είναι αυτό;

Αλέξανδρος Τζιόλης... Προπονητής

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα