Από εκεί είναι οι μεταγραφές που «πιάνουν» στον Ολυμπιακό!

Από εκεί είναι οι μεταγραφές που «πιάνουν» στον Ολυμπιακό!

Από εκεί είναι οι μεταγραφές που «πιάνουν» στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τις περιπτώσεις των μεταγραφών που ταιριάζουν στον Ολυμπιακό!

Μάιντς - Λειψία: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μπορεί να το πεις και περίεργο πράγμα, αλλά είναι χρόνια τώρα που μία συγκεκριμένη κατηγορία παικτών που «κολλάνε» καλά στον Ολυμπιακό! Αυτό που λέμε «μεταγραφές που πιάνουν».

Αναφέρομαι στους κυνηγούς από τη Βόρεια Αφρική! Αλγερινούς, Μαροκινούς, ακόμη κι Αιγύπτιους! Όλοι παίζουν και προσφέρουν στον Ολυμπιακό, οι περισσότεροι δε κάνουν τη διαφορά. Κι ας μην είναι και τα σούπερ ονόματα.

Ο Τζιμπούρ έπαιξε δυόμιση χρόνια στον Ολυμπιακό κι έκανε 45 γκολ σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Ο Ελ Αραμπί ακόμη δεν έχει τελειώσει την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό κι έχει ήδη 24 γκολ σε Ελλάδα κι Ευρώπη!

Ο Αμπντούν έπαιξε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και έβαλε 15 γκολ φτιάχνοντας 30!

Ο Σουντανί ούτε μισή σεζόν δεν έχει παίξει ουσιαστικά στον Ολυμπιακό κι έχει οκτώ κι έξι ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Χασάν σε 40 ματς με τον Ολυμπιακό (στα μισά αλλαγή) έχει κάνει πλάκα πλάκα 19 γκολ.

Μάλιστα, μπορεί να προσέξει κανείς ότι ταιριάζουν ακόμη καλύτερα όταν παίζουν μαζί οι Βορειοαφρικάνοι! Π.χ. ο Τζιμπούρ με τον Αμπντούν κι ο Ελ Αραμπί με τον Σουντανί.

Κι επειδή πάντα υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, υπάρχει κι ο Καρσελά, που δεν στέριωσε στον Ολυμπιακό, έμεινε ένα εξάμηνο και έφυγε Γενάρη μήνα, στη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, πρόπερσι, όταν έφυγε κι ο προπονητής που τον είχε φέρει.

Γενικά, όμως, τα ποσοστά είναι συντριπτικά με την επιτυχία που έχουν οι Βορειοαφρικάνοι στον Ολυμπιακό. Και προφανώς δεν είναι τυχαίο που είχε πάει ο Ολυμπιακός να πάρει τον Σλιμανί και τον Αμραμπάτ, ούτε ότι ακούγονται ήδη και τώρα ονόματα όπως του Μαροκινού Μπενσαρκί η, του Σαντλί, που είναι Βέλγος με ρίζες από το Μαρόκο.

Γι΄ αυτό και εμένα μου αρέσει ο τρελοΟυάρντα!

Το φοβερό είναι ότι, εντελώς αντίθετα, δεν «πιάνουν» στον Ολυμπιακό οι αμυντικοί και μεσοαμυντικοί Βορειοαφρικάνοι! Είτε είναι καλοί, είτε είναι πολύ καλοί! Από εκείνον τον Ουαντού και τον άλλο τον Μετζανί έως τον Ντα Κόστα και τώρα τον Μπενζιά και τον Μεριά!

Ασχετό: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1261061226509078528

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.