Παναθηναϊκός: Η επαφή Αλαφούζου - Δώνη για προσωπικούς λόγους και το αχρείαστο σίριαλ παραμονής

Παναθηναϊκός: Η επαφή Αλαφούζου - Δώνη για προσωπικούς λόγους και το αχρείαστο σίριαλ παραμονής

Παναθηναϊκός: Η επαφή Αλαφούζου - Δώνη για προσωπικούς λόγους και το αχρείαστο σίριαλ παραμονής

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να αφήνει μετέωρο το θέμα του προπονητή και η επαφή που είχε το Πάσχα με τον Έλληνα τεχνικό δεν αφορούσε το ποδόσφαιρο.

Οι μέρες περνούν, το πρωτάθλημα οδεύει προς την επανέναρξή του μετά από περίπου ένα τρίμηνο, ωστόσο με ευθύνη του Γιάννη Αλαφούζου παραμένει ανοιχτό το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν κλείνει το θέμα με την παραμονή του Γιώργου Δώνη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και η διαχείριση στο συγκεκριμένο θέμα μόνο προβλήματα δημιουργεί στο Τριφύλλι. Όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση, τόσο πιο κοντά στην έξοδο θα έρχεται ο Έλληνας προπονητής, όπως έχουμε γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μια εξέλιξη που πιθανότατα να βολεύει τις προθέσεις του Αλαφούζου...

Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει τίποτα οριστικό παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν. Αν δεν γίνει συζήτηση ανάμεσα στον Ρόκα και τον Δώνη ή ανάμεσα στον Αλαφούζο, τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή και τον Έλληνα προπονητή, ουδείς μπορεί να γνωρίζει την κατάληξη αυτού του αχρείαστου σίριαλ, το οποίο έχει ύπαρξη μόνο για λόγους που μπορεί να γνωρίζει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε το εξής: Η επαφή που έγινε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο για τον Γιώργο Δώνη δεν είχε καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Έγινε πριν ένα μήνα και αφορούσε ένα προσωπικό ζήτημα του Έλληνα τεχνικού αλλά και τις καθιερωμένες ευχές του μεγαλομετόχου προς τον 50χρονο κόουτς για την ονομαστική του εορτή. Ανθρώπινα ζητήματα. Για θέματα που αφορούν την ομάδα έχουν να επικοινωνήσουν σχεδόν ένα εξάμηνο και ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως οι αποφάσεις για την νέα σεζόν που έφεραν την... έκρηξη του Δώνη τον Φεβρουάριο, του μεταφέρθηκαν από τον Κώστα Κωνστάντο.

Eίναι δεδομένο, πάντως, πως κάποια στιγμή αυτό το θέμα θα πρέπει να κλείσει. Προκαλεί απορία το πως ο Αλαφούζος δέχεται να κάνει και δεύτερο ραντεβού με την μητέρα ενός 18χρονου ποδοσφαιριστή (Βαγιαννίδης) και δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή της ομάδας, ώστε να γίνει το ξεκαθάρισμα που πρέπει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα