Τρομερό τρολάρισμα του Κουρμπέλη σε Χατζηγιοβάνη (pics)

Τρομερό τρολάρισμα του Κουρμπέλη σε Χατζηγιοβάνη (pics)

Gazzetta team
Τρομερό τρολάρισμα του Κουρμπέλη σε Χατζηγιοβάνη (pics)

bet365

Αρχηγικό τρολάρισμα του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Τάσο Χατζηγιοβάνη, με τον κάπτεν του Παναθηναϊκού να πειράζει τον συμπαίκτη του θυμίζοντάς του το γκολ που πανηγύρισε με την ΑΕΚ, παρότι δεν σκόραρε...

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να κάνει προσπάθεια για σουτ και ρώτησε «Γκολ ή όχι;». Ο νεαρός επιθετικός απάντησε αμέσως λέγοντας «Εννοείται γκολ», με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να τρολάρει τον συμπαίκτη του σχολιάζοντας: «Όπως αυτό που έβαλες με την ΑΕΚ;»!

Φυσικά μίλησε για την φάση του αγώνα με την ΑΕΚ όταν ο Χατζηγιοβάνης πανηγύρισε το γκολ νομίζοντας πως η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα της Ένωσης αλλά αυτή να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα