Η καψούρα της Νάπολι για τον πιο επικίνδυνο…εξτρέμ του Ολυμπιακού!

Η καψούρα της Νάπολι για τον πιο επικίνδυνο…εξτρέμ του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για έναν μεγάλο...έρωτα και τι μπορεί να φέρει για τον Ολυμπιακό!

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πολλές ομάδες, από την Ιταλία και την Αγγλία, έχουν ακουστεί να ενδιαφέρονται για τον Τσιμίκα. Μία όμως πραγματικά τον έχει καψουρευτεί! Και αυτή είναι η Νάπολι.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν καταθέσει, άλλωστε, και προσφορά το Γενάρη για την απόκτηση του (λέγεται ότι έφτανε τα 15 με 17 εκ. Ευρώ), ενώ έκτοτε μπορεί να μην έχουν επανέλθει επίσημα με νέα προσφορά προς τον Ολυμπιακό, αλλά παρακολουθούν κατά πόδας τον διεθνή αριστερό μπακ και την περίπτωση της μεταγραφής του. Προσωπικά θα αισθανθώ έκπληξη εάν δεν υπάρξει και νέα προσέγγιση της Νάπολι και κατάθεση νέας πρότασης για τον Έλληνα άσο.

Βεβαίως εγώ θα ήθελα να μείνει ο Τσιμίκας στον Ολυμπιακό. Πολύ απλά γιατί με τη σεζόν που έκανε φέτος, μας προϊδεάζει για το πώς θα συνεχίσει του χρόνου! Και δεν βλέπω τον λόγο να μην πάει και του χρόνου «τρένο» ο Τσίμι. Μάλιστα νομίζω ότι μπορεί και οικονομικά να επωφεληθεί ο Ολυμπιακός κρατώντας άλλο ένα χρόνο τον παίκτη του. Σάμπως τον πήραν τα χρόνια; Στα 24 μόλις μπήκε! Δηλαδή, θα χάσει την αξία του π.χ. στα 25 του; Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι όσο πάει και θα ανεβαίνει.

Και θα είναι και μεγάλο θέμα για τον Ολυμπιακό η αντικατάσταση του. Έβλεπα τις προάλλες ένα βιντεάκι με τα φετινά του κατορθώματα. Μέσα στις περισσότερες μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού μέσα ήταν ο Τσιμίκας! Ένας ακραίος μπακ, που ήταν τελικά ο μακράν καλύτερος…εξτρέμ του Ολυμπιακού, σε επίπεδο πλαγιοκόπησης και δημιουργίας προβλημάτων από τα άκρα στην αντίπαλη άμυνα.

Το γκολ του Ελ Αραμπί με την Μπάγερν από σέντρα του…Τα δύο (αυτο)γκόλ του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από σέντρες του…Το γκολ του Γκερέρο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από σέντρα του…Το γκολ του Μασούρα με τον Άρη στο Χαριλάου από σέντρα του…Οι ματσάρες του με την Άρσεναλ, την Μπάγερν, τον ΠΑΟΚ, τη Γουλβς..

Τι θα γίνει αν φτάσει μία μεγάλη προσφορά από τη Νάπολι η, την όποια Νάπολι; Σίγουρα θα είναι δύσκολο σε εποχή πανδημίας να αρνηθεί ένας σύλλογος της Ελλάδας, ακόμη κι αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός, μία μεγάλη προσφορά για παίκτη του. Αλλά ας φτάσει πρώτα και μετά θα δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός.

Σημασία τώρα έχει να οργανωθεί ο σύλλογος όσο το δυνατό καλύτερα, ώστε άμα χρειαστεί να είναι έτοιμος για να φέρει μία πολύ καλή λύση προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Τσιμίκα. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι θα υπάρξει κενό στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αν φύγει αυτός ο παίκτης με τα πράγματα που τον είδαμε να κάνει φέτος…

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1257356942277840903

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.