ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βέρντε: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς πάθος, παίζω για τους οπαδούς»

Βέρντε: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς πάθος, παίζω για τους οπαδούς»

Βέρντε: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς πάθος, παίζω για τους οπαδούς»

Ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε στην Ιταλία για την περίοδο που αγωνιζόταν στην Αβελίνο και δήλωσε πως πάντα παίζει ποδόσφαιρο για τη χαρά των οπαδών.

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ μιλώντας στο Sport Channel τόνισε για το πάθος που πρέπει να διακρίνει το ποδόσφαιρο: «Για εμένα εάν δεν υπάρχει πάθος, δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο. Παίζω για τους οπαδούς. Και αυτά που άκουσα στην Αβελίνο, τα άκουσα σε μερικά μέρη ακόμα. Μου έδωσαν μια μεγάλη αγκαλιά από την πρώτη μέρα. Ακόμα και όταν έπαιζα λίγο, χάρις αυτούς έπαιζα στο… φουλ. Στην Αβελίνο μου έδωσαν ζεστασιά. Το καλύτερο μου γκολ; Αυτό στο ντέρμπι με την Μπενεβέντο», σχολίασε ο Βέρντε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για την ιταλική ομάδα:

«Θυμάμαι πάντα την Αβελίνο με στοργή. Μια όμορφη ομάδα με μοναδική ζεστασιά. Θυμάμαι τη σωτηρία που επιτεύχθηκε σε αυτήν τη δύσκολη σεζόν και είναι η πιο όμορφη ανάμνηση μαζί με το γκολ επί της Σαλερνιτάνα. Λίγο πριν το ντέρμπι μάλιστα έμεινα εκτός για τέσσερις ημέρες λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο προπονητής ήθελε να παίξω με κάθε κόστος, είχα χάσει 3 κιλά, πίστευε τόσο πολύ σε εμένα. Έπαιξα και στα 90 λεπτά και πήγε καλά, κερδίσαμε και σκόραρα. Όμορφες αναμνήσεις. Ήταν παραμονή των Χριστουγέννων. Η Αβελίνο θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου δεν αξίζει να είναι στην Serie C και στην Serie B. Είναι ομάδα για την μεγάλη κατηγορία και ελπίζω να επιστρέψει».