ΠΑΟΚ: Επιτέλους, επιστροφή της μπάλας!

ΠΑΟΚ: Επιτέλους, επιστροφή της μπάλας!

ΠΑΟΚ: Επιτέλους, επιστροφή της μπάλας!

bet365

Η προπόνηση της Πέμπτης (21/5) αφιερώθηκε στο μεγαλύτερο κομμάτι της τακτικής με οικογενειακό διπλό σ’ όλο το γήπεδο και σε κανονικές συνθήκες.

Ο δεύτερος έλεγχος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τον Covid-19 ολοκληρώθηκε με αρνητικά όλα τα αποτελέσματα κάτι που επέτρεψε το πρόγραμμα της σημερινής (21/5) προπόνησης να γίνει σε κανονικές συνθήκες.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η επί μέρους δουλειά σε τακτική και κυκλοφορία της μπάλας είναι απαραίτητη, αλλά το μεγάλο πρόβλημα που θ’ αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες στην επικείμενη επανέναρξη της Super League είναι η έλλειψη ρυθμού. Τα παιχνίδια και τ’ αγωνιστικά λεπτά προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να βρουν τα πατήματά τους στο γήπεδο.

Στη λογική αυτή, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει αρχίσει να ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για συνθήκες αγώνα. Έτσι, το δεύτερο σκέλος της σημερινής ομαδικής προπόνησης αφιερώθηκε σε δίτερμα 50′ σε όλο το γήπεδο προκειμένου οι παίκτες να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς σταδιακά και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο τραυματισμών .

Το πρώτο κομμάτι του προγράμματος αφορούσε τη φυσική κατάσταση και το passing game. Την Παρασκευή (22.05) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα