Μπεκ: «Ανυπομονώ για τους αγώνες»

Μπεκ: «Ανυπομονώ για τους αγώνες»

Gazzetta team
Μπεκ: «Ανυπομονώ για τους αγώνες»

bet365

Ο Ούφε Μπεκ μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της Δανίας «bold.dk»:

«Οι περισσότεροι από εμάς τους παίκτες θέλαμε να είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε μια τόσο δύσκολη ώρα, οπότε ήταν ωραίο που μας επιτρεπόταν να πάμε σπίτι. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα μας επιτραπεί να παίξουμε ξανά από τις 7 Ιουνίου. Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα πλέι-οφ όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο νέο. Φυσικά έχω φροντίσει την προπόνησή μου κατά τη διάρκεια της παύσης και νιώθω έτοιμος. Τώρα ανυπομονώ για τους αγώνες που ξεκινούν ξανά».

Για την ζέστη: «Προφανώς, η ζέστη αρχίζει να ανεβαίνει αυτή τη στιγμή. Είχαμε 35 βαθμούς την περασμένη εβδομάδα, οπότε τώρα ξαναπρογραμματίσαμε την προπόνηση από το πρωί έως τις 18:30. Οι αγώνες παίζονται επίσης μόνο αργά το βράδυ».

Για το πρωτάθλημα στη Ελλάδα: «Το ανώτερο επίπεδο του πρωταθλήματος είναι υψηλό. Ωστόσο, το κατώτατο επίπεδο της βαθμολογίας δεν είναι εντυπωσιακό. Σε γενικές γραμμές, οι κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα είναι πιθανώς λίγο πιο ισχυρές οικονομικά και λίγο καλύτερες από ό, τι εδώ. Πιστεύω, όμως, ότι οι κατώτερες ομάδες στη SuperLeague 1 είναι λίγο πιο αδύναμες από ό, τι οι κατώτερες ομάδες εδώ. Υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη διαφορά επιπέδου στην Ελλάδα. Στη Δανία είναι πιο κοντά. Τέλος, γίνεται πλέον πολύ αυστηρή προπόνηση για να μπορέσεις να μπεις σε μια πιεστική περίοδο ντέρμπι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα