Ολυμπιακός: Δεν ζήτησε ποτέ παράταση για το CAS, ήθελε εξαρχής την συνεκδίκαση και θα λάβει το υπόμνημα του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δεν ζήτησε ποτέ παράταση για το CAS, ήθελε εξαρχής την συνεκδίκαση και θα λάβει το υπόμνημα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός που από την πρώτη στιγμή ήθελε την συνεκδίκαση της δικής του προσφυγής με εκείνη του ΠΑΟΚ αναμένει μες στο επόμενο δεκαήμερο να λάβει από το CAS και το υπόμνημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το CAS ως ανώτατο αθλητικό δικαστικό όργανο δεν κάνει διαχωρισμούς και δεν θα μπορούσε να λειτουργεί έτσι. Υπό αυτήν την έννοια έχει ήδη χορηγήσει έγγραφα των υποθέσων των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στις εμπλεκόμενες πλευρές και ως εκ τούτου ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν λάβει στοιχεία.

Αυτό που αναμένουν από το CAS είναι το υπόμνημα του ΠΑΟΚ το οποίο θα λάβουν τόσο εκείνοι όσο και η ΕΠΟ μες στο προσεχές δεκαήμερο. Ο Ολυμπιακός στο προηγούμενο διάστημα είχε καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο ότι ήθελε την συνεκδίκαση των προσφυγών και έτσι δεν είχε ουδέποτε λόγο να ζητήσει κάποια παράταση. Αντίθετα επιδιώκει την ταχύτερη δυνατή εκδίκαση. Οι πληροφορίες από την άλλη θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει σχετική διαμαρτυρία προς το CAS για το ζήτημα της συνεκδίκασης των προσφυγών. Τέλος αυτό που έχει σημασία να τονιστεί και σε αυτήν την την φάση είναι το τι λέει το CAS και όχι οι διαρροές, που μπορεί να υπάρχουν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED